Reserveren

Groepsvervoer Taxi Utrecht Centrale

Heb je voordelig groepsvervoer nodig in Utrecht? Vertrouw dan op de voordelige taxi services van Taxi Utrecht Centrale. Wij bieden groepsvervoer voor al u personen.

Groepsvervoer moet aan een aantal eisen kunnen voldoen. In de eerste plaats wil je natuurlijk veilig kunnen reizen. Bijvoorbeeld met het gezin, jouw vriendengroep of familie. Ook comfort is belangrijk. Zeker wanneer je een groepsvervoer taxi in Utrecht nodig hebt voor langere afstanden. Wil je ook nog gebruik maken van voordelig groepsvervoer in Utrecht? Maak dan kennis met onze voordelige groepsvervoer tarieven.

Taxi Utrecht Centrale is gespecialiseerd in groepsvervoer. Ons wagenpark is dan ook voorzien van luxe uitgeruste en veilige taxibussen. Bijvoorbeeld wanneer je vervoer nodig hebt voor 5 tot wel 8 personen. Zoekt u een taxibus in Utrecht naar een evenement, een zakelijke bijeenkomst of naar vliegveld Schiphol. Bekijk de voordelige tarieven voor groepsvervoer op onze website. Daar vind je een transparant overzicht van alle prijzen. Natuurlijk zonder bijkomende kosten.

Heb je vanuit de omgeving van Utrecht groepsvervoer nodig naar een andere luchthaven? Ook dan maak je gebruik van Taxi Utrecht Centrale. Wij bieden namelijk ook personen- en groepsvervoer aan naar Rotterdam, Eindhoven, Brussel, Weeze, Frankfurt of Dusseldorf Airport. Bijvoorbeeld vanuit Utrecht, De Meern, Leidscherijn, Vleuten, Utrecht centrum, Bilthoven, Zeist, Maarssen, Breukelen, Maartensdijk en andere plaatsen.

 • Groepsvervoer tot wel 8 personen
 • Luxe taxi bussen
 • Op maat gemaakt
 • Klantvriendelijk
 • Altijd tot wel 50% voordeliger
Waarom groepsvervoer van Taxi Utrecht Centrale?

Omdat je liever niets aan het toeval overlaat wanneer het aankomt op reizen. Zeker met een groep. Wij bieden je altijd een op maat gemaakte dienstverlening en een betrouwbare service. Deze is als vanzelfsprekend 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

 • 24/7 bereikbaar
 • Voordelige tarieven
 • Luxe taxivervoer
 • Ook in het weekend
 • Groepsvervoer tot 8 personen per bus
 • Ervaren chauffeurs
Taxi voor groepsvervoer in Utrecht reserveren

Een taxi nodig voor groepsvervoer in Utrecht? Reserveren is bij Taxi Utrecht Centrale heel eenvoudig. Bijvoorbeeld online via ons overzichtelijke reserveringssysteem op de website. Wil je liever een groepsvervoer taxi boeken per telefoon? Ons team zit voor je klaar. We zijn ook 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar via WhatsApp. Wel zo makkelijk!

Taxi reserveren

Groepsvervoer reserveren in Utrecht kan bij ons online, telefonisch of via WhatsApp.

Gewenste dag en tijd

Vul de gewenste dag, het tijdstip en het aantal personen waarmee je reist aan ons door.

Huidige locatie

Laat ons weten op welke locatie onze chauffeurs jullie op kunnen halen

Eindbestemming

Wat is de eindbestemming van jullie groep? De tarieven kun je ook alvast bereken via onze website.

Veelgestelde vragen groepsvervoer Taxi Utrecht Centrale

De tarieven voor ons groepsvervoer in Utrecht kun je eenvoudig berekenen via onze website. Altijd tot 50% voordeliger dan concurrenten en zonder bijkomende kosten.

Taxi Utrecht Centraal biedt groepsvervoer van 1 tot en met 8 personen. Kies je voor een luchthaven transfer? Dan is er ook voldoende ruimte voor jullie bagage.

Taxi Utrecht Centraal verzorgt ook groepsvervoer vanuit Utrecht naar vliegveld Schiphol. Wij brengen je ook naar andere luchthavens. Zoals Rotterdam, Eindhoven of Düsseldorf Airport.

Hoe kan ik je helpen? WhatsApp