Reserveren

Met Taxi Utrecht Centrale naar Schiphol

Met Taxi Utrecht Centrale reis je voordelig en snel naar Schiphol en andere luchthavens. In comfortabele en luxe taxi’s voor een vast tarief. Alleen, met z’n tweeën of door gebruik te maken van groepsvervoer.

Reizen naar een luchthaven neemt altijd spanning en kosten met zich mee. Zeker wanneer je kiest voor eigen vervoer. Denk maar eens aan de lange reistijd, de filevorming rondom Schiphol en de kosten voor long-parking. Gelukkig hoef jij je daar geen zorgen meer om te maken. Met Taxi Utrecht Centrale reis je veilig, snel én voordelig naar luchthaven Schiphol. Je wordt voor de terminal afgezet. Onze chauffeurs helpen je ook met jouw bagage.

video-bg

En vakantie of zakenreis moet natuurlijk vooral ontspannen beginnen. Je wilt niet na hoeven denken over een geschikte parkeerplaats of het tijdig vertrekken vanuit huis. Taxi Utrecht Centrale is gespecialiseerd in taxivervoer van en naar Schiphol en andere luchthavens. Natuurlijk vanuit Utrecht én alle omliggende steden en plaatsen. Wij hanteren vaste tarieven zonder extra kosten. De prijs kun je eenvoudig vooraf berekenen op onze website. Een goed begin van jouw reis!

Heb je personenvervoer naar de luchthaven van Schiphol nodig voor 2 of 4 personen? Of wil je reizen met een gezelschap tot wel 8 personen? Wij voorzien je altijd van het taxivervoer dat je nodig hebt. In luxe uitgeruste taxi bussen of veilige personenauto’s. Natuurlijk staan onze ervaren chauffeurs ook weer voor je klaar wanneer je huiswaarts wilt keren. Met de taxi vanuit Utrecht naar Schiphol doe je voordelig en comfortabel met Taxi Utrecht Centrale.

 • Personenvervoer en groepsvervoer
 • Voordelig vanuit Utrecht naar Schiphol
 • Uitstappen voor de terminal
 • Vaste tarieven voor luchthaventransfers
 • 50% goedkoper dan andere luchthaven taxi's
Waarom met de taxi van Utrecht naar vliegveld Schiphol?

Als je van Utrecht naar luchthaven Schiphol wilt reizen, krijg je te maken met drukte op de weg, filevorming en mogelijk zelfs omleidingen. Taxi Utrecht Centrale selecteert altijd de beste route naar Schiphol. Dat terwijl jij geniet van onze comfortabel uitgeruste taxi’s. Het is niet voor niets dat steeds meer mensen met de taxi van Utrecht naar Schiphol reizen.

 • Voordelige transfers
 • Geen hoge parkeerkosten
 • 24/7 beschikbaar
 • Vliegveld taxi voor 1-8 personen
 • Klantvriendelijke service
 • Tijdig arriveren zonder stress
Wanneer vanuit Utrecht met de taxi naar Schiphol?

Er zijn veel redenen waarom je vanuit Utrecht met een taxi naar Schiphol zou willen reizen. Misschien omdat je een vakantie hebt geboekt met het hele gezin. Genieten van een welverdiende vakantie begint met een ontspannen reis naar de luchthaven. Dat geldt natuurlijk ook voor zakenreizen. De taxi’s van Taxi Utrecht Centrale zijn luxe en comfortabel genoeg om onderweg nog wat belangrijke zaken door te kunnen nemen. Zonder dat jij je hoeft te concentreren op het drukke verkeer rondom vliegveld Schiphol. Wanneer vertrek jij?

Geen verkeersdrukte

Als je met de taxi van Utrecht naar Schiphol reist, hoef je geen rekening te houden met de verkeersdrukte die veel van jouw aandacht eist.

Besparen op Schiphol long-parking

Je kiest ook voor een luchthaventransfer om te besparen op Schiphol long-parking. Jouw auto laat je dus gewoon thuis.

Begin uitgerust aan jouw reis

Vanuit Utrecht met de taxi naar Schiphol? Je begint lekker uitgerust aan jouw vakantie of zakenreis. Puur genieten dus!

Voor vakantie of zakenreizen

Taxi Utrecht Centrale is gespecialiseerd in taxivervoer naar Schiphol. Als begin van jouw vakantie of zakelijke reis.

Veelgestelde vragen over taxivervoer naar Schiphol

Taxi Utrecht Central biedt jou altijd de meest voordelige tarieven. Ook wanneer je vanuit Utrecht met de taxi naar vliegveld Schiphol wilt. De prijs voor jouw rit bereken je vooraf eenvoudig online via onze website. Wij hanteren vaste tarieven zonder extra kosten.

Taxi Utrecht Centrale beschikt over een zeer uitgebreid wagenpark. Je kunt met maximaal 8 personen vanuit Utrecht naar Schiphol reizen in een comfortabele taxibus. Uiteraard is er ook voldoende ruimte voor jullie koffers en bagage.

Dat doe je heel simpel via het reserveringssysteem op onze website. Wil je een taxi van Utrecht naar luchthaven Schiphol reserveren via de telefoon? Ons team zit voor je klaar. Je kunt natuurlijk ook een vliegveld taxi boeken via WhatsApp.

Hoe kan ik je helpen? WhatsApp